Wenkbrauwen vormen het kader van jouw gezicht. Een wenkbrauwvorm die goed bij jouw gelaat past, is daarom belangrijk voor een mooie uitstraling. Wenkbrauwen zijn echte blikvangers en dus ook bepalend voor je gelaatsuitdrukking. Met threading, ofwel threaden of epileren met touw, worden je wenkbrauwen in de perfecte vorm gestyled, waardoor je een mooie, sprekende blik krijgt.

Wat zijn de voordelen van threaden?

Door te epileren met touw kunnen strakke lijnen worden gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al verwijderd. Daarnaast komen er geen chemicaliën aan te pas, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is. Threaden is perfect wanneer je last hebt van een gevoelige huid of wanneer je huid niet goed reageert op harsen. 

Threading is ook een nauwkeurige methode waarmee ook lastige, kleine haren vanaf 1 mm kunnen worden verwijderd. De donsharen rondom de wenkbrauwen worden ook meegenomen. Maar het belangrijkste is dat het een snelle techniek is: de haren worden namelijk niet één voor één verwijderd, zoals bij epileren met pincet wel het geval is.

Eyebrow threading bij House of Brows

De basis van al onze behandelingen is eyebrow threading. Na de traditionele threading kunnen de wenkbrauwen gekleurd worden met een donkere tint, zodat de haartjes op een natuurlijke manier meer opvallen. Dit effect blijft twee tot vier weken zichtbaar. In plaats van de klassieke tinting kan je ook voor henna kleuring kiezen. De afdruk van deze populaire kleurstof blijft ongeveer twee weken zichtbaar op de huid en vier tot zes weken op de haartjes.

Ontdek op onze Instagrampagina enkele resultaten van onze klantjes.

Overtuigd? Boek snel je afspraak in onze agenda!