Veel gestelde vragen

Onze agenda is vaak volgeboekt, waardoor er geen afspraken beschikbaar zijn op de website. Alle open slots voor de komende 2 maanden zijn zichtbaar online, dus als er geen vrije momenten op de website staan, is er helaas geen mogelijkheid om een afspraak te maken. Afspraken worden wel vaak (last-minute) geannuleerd en komen dan onmiddellijk vrij op onze website, dus blijf onze agenda zeker regelmatig controleren om een plekje te kunnen bemachtigen. Wil je toch graag een afspraak verder in de toekomst? Dat kan! Stuur een mailtje met je gegevens naar info@houseofbrows.be.

Hoe meer haar, hoe beter! Dat is het basisprincipe. Probeer aan de verleiding te weerstaan om zelf al haartjes te verwijderen. Onze specialisten kunnen hun werk het best doen als ze volledig van nul kunnen beginnen.

Veelvuldig epileren kan je wenkbrauwen heel wat dunner maken. Als je ze toch weer op een natuurlijke manier voller wil krijgen, dan is de enige optie om ze te laten groeien. Het kan 3 tot 4 maanden duren tot je wenkbrauwen weer volledig aangegroeid zijn. In tussentijd kan je uiteraard bij ons terecht om je wenkbrauwen te laten verzorgen en onderhouden. Samen werken we naar de ideale vollere vorm waar jij van droomt.

Bij tinting wordt een klassieke verf gebruikt die enkel de haartjes van de wenkbrauwen donkerder maakt. Dit kan gaan van 1 tint donkerder voor een heel natuurlijk effect tot verschillende tinten voor een groter contrast, indien gewenst. Deze verf blijft niet op de huid zitten en dient dus niet om de wenkbrauwen voller te maken. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen met lichtere wenkbrauwen die wat meer geaccentueerd moeten worden. De kleur blijft 2 tot 4 weken zitten.

Henna maakt niet alleen de haartjes donkerder, maar laat ook een afdruk achter op de huid, waardoor kleine gaatjes opgevuld worden en de wenkbrauwen opgevuld en bijgetekend lijken. Een iets opvallendere behandeling dus en niet aan te raden als je wenkbrauwen erg ongelijk zijn, want die ongelijkheden zullen dan ook harder opvallen. Het effect van henna blijft tot 2 weken op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes zichtbaar.

Twijfel je nog aan de juiste behandeling voor jou? Kom alvast eens langs voor het epileren alleen, zodat we in de eerste plaats kunnen werken aan de juiste vorm en gericht advies kunnen geven. Of stuur een mailtje met jouw verwachtingen naar info@houseofbrows.be.

Binnen enkele dagen na het epileren krijgen sommige mensen te maken met folliculitis, een ontsteking van het haarzakje. Dat ziet eruit als kleine oppervlakkige puistjes op de plaatsen waar de haartjes zaten. Deze ontsteking kan vermeden worden door het aanbrengen van een lotion na de behandeling. Als je toch extra gevoelig bent aan dit soort ontsteking, dan raden wij aan om geen make-up te dragen tijdens je afspraak, aangezien dat de kans op puistjes verhoogt.