House of Brows bevindt zich in het bruisende noorden van Antwerpen, vlakbij de trendy oude havenbuurt ‘het Eilandje’. Na je afspraak in ons salon is het zeker de moeite om te blijven hangen in ‘t stad. Ga op verkenning! Ben je graag wat voorbereid? Ik deel met plezier mijn favoriete hotspots, die absoluut de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen:

1. August

Bekende chef Nick Bril staat aan het hoofd van restaurant August. Die naam doet vermoedelijk wel een belletje rinkelen. Nick is chef-kok in het tweesterrenrestaurant The Jane, waar Sergio Herman niet zo lang geleden het volledige eigenaarschap aan zijn compagnon Nick heeft overgedragen. Samen met chef Pieter Starmans levert Nick in August gerechten om je vingers bij af te likken. De nadruk ligt op verse en lokale producten. 

De locatie – het voormalige Augustinessenklooster uit 1992 – is recent gerenoveerd en omgetoverd tot een ware parel. Een unieke eetervaring gegarandeerd! 

Restaurant August, Jules Bordetstraat 5, Antwerpen

https://www.august-antwerp.com/restaurant/

2. Fiskeskur

Restaurant Fiskeskur bevindt zich aan het water. Het terras is dé ideale plaats om te genieten van de ondergaande zon met één van de lekkere gerechtjes en de fijne selectie van natuur-, bio- en klassieke wijnen. Schol! De naam spreekt trouwens voor zich. Je kan er vooral terecht voor hun aanbod van rauwe, koude en warme visvangst. Veggie? Ook daar is keuze genoeg voorzien. 

Fiskeskur, Kattendijkdok-Oostkaai 20b, Antwerpen

https://fiskeskur.be/

3. Camino Antwerp

Bij Camino kan je terecht voor heerlijke gerechtjes uit de Koreaanse keuken. Het restaurant bevindt zich op een verborgen pleintje, dichtbij de Kloosterstraat; één van de meest verrassende straten in Antwerpen. 

Denk aan noodles, fried chicken, rice bowls, kimchi, … Je moet er wel op tijd bij zijn om een tafel te reserveren want de plaatsen zijn enorm gegeerd. 

Camino Antwerp, Muntstraat 4 – Muntplein, Antwerpen 

http://www.caminoantwerp.com/

4. Domestic High Tea

Genieten van een zoete tussenstop doe je bij Domestic High Tea. De heerlijke mini sandwiches, koekjes, cupcakes, taartjes, … zijn verrukkelijk! Het roze salon is bovendien de perfecte locatie voor prachtige foto’s. Interior goals!  

Domestic High Tea, Lange Gasthuisstraat 5 – 1e verdieping, Antwerpen 

https://www.domestic-bakkerij.be/high-tea

5. Bobby Black hairdresser

Blijf je wat langer in Antwerpen? Plan eens een afspraak bij Bobby Black en laat je haren in de watten leggen. Het team is op en top. Ze geven advies op maat, hebben tal van jaren ervaring en verzorgen je kapsel van A tot Z. Niet alleen je wenkies zullen on points zijn na je bezoek aan House of Brows, maar ook je haren na je bezoek aan Bobby Black. 

 

Bobby Black, Lambermontstraat 27, Antwerpen

http://www.bobby-antwerp.be/

Maar je dagje Antwerpen begint natuurlijk met een bezoek aan House of Brows! Bekijk onze agenda tijdig om je afspraak vast te leggen en je wenkbrauwen de opknapbeurt te geven die ze verdienen. Klik op ‘Maak afspraak’ rechts beneden. Tot snel! 💕