Goed nieuws! Wij breiden ons team uit om onze klantjes van de wachtlijst te halen en hen zo eindelijk sneller een plekje te geven in ons salon voor hun dream brows. 

We zijn op zoek naar een voltijdse Brow Artist uit de beautywereld die klaar is om zich uitsluitend te specialiseren in wenkbrauwen waar wij onze klanten aan kunnen toevertrouwen. 

Over de job

Als voltijds brow artist specialiseer je je in de wenkbrauwen van onze klantjes. In onze brow bar werken we uitsluitend met één techniek: threading. Een Oosterse techniek voor het shapen van je wenkbrauwen, waarbij je gebruik maakt van een schaar, pincet en een touwtje. Voor een snel, effectief en minutieus resultaat met langdurig effect.

Daarnaast behandel je de wenkbrauwen met henna of tinting, afhankelijk van wat de klant wilt. Je staat open voor een toffe babbel en behandelt elke klant als een koning(in).

Onze browbar is open van dinsdag tot en met zaterdag en gesloten op zondag en maandag. Je zal dus ook in het weekend moeten werken.

Over jou

Ben jij gespecialiseerd, gepassioneerd en gemotiveerd? 

  • Je bent een brow artist uit de beautywereld, die helemaal klaar is om zich te specialiseren in wenkbrauwen.
  • Je bent dan ook geobsedeerd door beauty en brows.
  • Je bent een toegewijd persoon met veel liefde voor het vak.
  • Je bent optimistisch ingesteld en houdt van een persoonlijke aanpak.
  • Heb je al wat ervaring in de sector maar zin om veel bij te leren van de besten in het vak?

Over ons

Passie, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Met die waarden staat ons team elke dag voor je klaar. Door zelf ons personeel op te leiden, kunnen we duidelijk focussen op ons doel: één team van warme mensen die met hart en ziel samenwerken en weten wat ze doen. De besten in hun vak. Bij House of Brows krijg je dan ook een persoonlijke opleiding van Myriam.

Solliciteren?

Zin om de uitdaging aan te gaan? Stuur je CV en motivatiebrief door naar vacature@houseofbrows.be. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Tot snel.